ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Συνεργασία με S4 Premium Security Services

PrintH P.S.T. (Professional Security Training), βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την ”S4 Premium Security Services”.
Η P.S.T. θα στηρίξει με συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες την ”S4 Premium Security Services”, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας υψηλής ποιότητας.
Η πρόταση συνεργασίας του Ιδιοκτήτη της ”S4 Premium Security Services” κ. Μπινόπουλου μας τιμά, και οφείλω να τον συγχαρώ διότι η


πρώτη του σκέψη, ήταν η εκπαίδευση και κατ επέκταση αναβάθμιση όλου του προσωπικού της εταιρείας. Με εργαλείο αναφοράς το πρωτοποριακό πρόγραμμα ”Security Coaching”, θα ακολουθηθεί ειδικό πρόγραμμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, εκπαιδεύσεων και υποστήριξης του προσωπικού, με ισχυρούς δεσμούς Coaching, Consulting και Mentoring.
Η πρόταση της ”S4 Premium Security Services” συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια που καταβάλλουμε σαν P.S.T. για την αναβάθμιση του Κλάδου της Ασφάλειας.
Ο κ. Μπινόπουλος, ακολουθώντας πιστά το όραμα του για την ”S4 Premium Security Services”, πρόσθεσε το δικό του λιθαράκι σε αυτή μας την προσπάθεια. Τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες συνεργασίες προς όφελος του Κλάδου της Ασφάλειας.

Με εκτίμηση

Γιώργος Κεραμιδάς
PST/CEO

Print